Gerb Recruitment
Over Gerb Recruitment

Over Gerb Recruitment

Gerb Recruitment is in 2019 opgericht door Gerben van Dalen, omdat hij nieuwe wegen wilde inslaan op het gebied van recruitment.

Het werven van personeel is anders dan jaren geleden. Tegenwoordig draait het om online aanwezigheid, het juiste bericht, op het juiste moment, met de juiste intentie. Daarbij kan ik je helpen. Met meerdere jaren ervaring op het gebied van recruitment ( linkedin.com/in/gerbenvandalen ) ben ik in staat een advies te geven over de uitdaging waarvoor het bedrijf of kandidaat staat. De afgelopen jaren heb ik met name mensen bemiddeld op WO/HBO/MBO niveau binnen de techniek.

Waarom recruitment met een glimlach? Dat is simpel, een leuk gesprek tussen sollicitant en opdrachtgever is naar mijn mening de basis voor een goed en effectief gesprek. Een glimlach (of lach) werkt vaak ontwapenend en daarmee creëer je een open en eerlijk gesprek. Dat moet het doel zijn, want dan pas kunnen we elkaar écht leren kennen. Wél zo belangrijk als je gaat samenwerken lijkt me!

Meer weten over mijn aanpak? Bel/mail/app gerust!

Gerben@gerbrecruitment.com of bel mij op 0620781321.